zaterdag 18 februari 2012

God houdt ook van jou!

Hoe geweldig is de liefde van God voor mij, genade te ontvangen in en door Jezus Christus die ook voor mijn zonden aan het kruis is gestorven en weer is opgestaan uit de dood. De liefde van God is geopenbaard in en door Jezus Christus, ongelofelijk maar o zo waar! Die liefde van God geopenbaard in en door Jezus Christus is er voor een ieder die het maar horen wil het enige wat we daar voor hoeven te doen is geloven, geloven dat Christus voor onze fouten, onze zonden is gestorven aan het kruis. Hij heeft de straf op zich genomen die wij hadden verdiend.

De liefde van de Schepper voor Zijn schepselen is zo groot dat Hij het ultieme offer gegeven heeft, Jezus Christus, Zijn eniggeboren Zoon, opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat maar, eeuwig leven heeft! (Joh. 3:16)

Geloof het of niet maar het is echt waar, God de Schepper van hemel en aarde houdt van jou! Hij bekijkt jou, Zijn schepsel met liefdevolle ogen en kijkt uit naar een relatie met jou. Ja  echt waar  God, de Schepper van hemel en aarde wil een relatie ook met jou, voor God ben je een parel, een parel in Zijn grote liefdevolle hand!

Groet en Gods zegen, JohnB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten